Maud Lugters wint in rechtstreeks duel van Martina Sábliková

20 oktober 2017

Op dit moment verblijven de schaatsers van het RTC Zuid in het Duitse Inzell om een aantal langebaanwedstrijden te schaatsen. Vandaag stonden o.a. de 500 en 1.000 meter op het programma van de International Race. Bij de talenten was sprake van een optimale kwaliteit en een uitstekende vorm. Een in het oog springende wedstrijd was de 500-meter-race van Maud Lugters. Maud moest het in een rechtstreeks duel opnemen tegen niemand minder dan Martina Sábliková. Dat deze B-junior zich niet liet afschrikken door de indrukwekkende lijst van sportprestaties  van Sábliková bleek bij de eindstreep. Maud finishte voor de Tsjechische in een prachtige tijd van 40,26. Sábliková had voor deze 500 meter 0,05 seconden meer nodig dan het talent van RTC Zuid.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.