Ambassadeur

Gianni Romme

Gianni Romme

Ambassadeur RTC Zuid

Een kwart eeuw acteer ik al in de topsport. Het vallen en opstaan, het doorontwikkelen en soms stilstaan, de euforie en het drama, de harmonie en de strijd, het opportunisme en de twijfel, de kracht en de zwakte en de winst en het verlies. Alles is bij mij veelvuldig voorbij gekomen en heeft mij gevormd tot in mijn kleinste vezel.

-

Motivator & Coach – Puur leven en beleven staan bij mij hoog in het vaandel. Positiviteit met veel energie zijn mijn handelsmerk. Denken in mogelijkheden met een realistische blik en handelen met volle overtuiging, zijn kernwaarden waar ik sterk in geloof. Interesse in wat mensen drijft en hoe hun persoonlijke ontwikkeling loopt, boeit mij. Het openstaan voor nieuwe opvattingen en inzichten prikkelt mijn leergierigheid. Het delen, uitdragen en ondersteunen is voor een grote toegevoegde waarde.

Technisch Coördinator РTrainer/coaches begeleiden en ondersteunen door middel van feedback en delen van kennis, is wat ik binnen mijn huidige functie doe. Mijn doel is om de trainer/coaches te laten ontwikkelen naar een completere trainer/coach die elke getalenteerde atleet die ze begeleiden, maximaal kan bijstaan met kennis en kunde en daardoor de ontwikkelingslijn van de atleet optimaal kan ondersteunen.