Het KNSB Talenten Team langebaanschaatsen (KTT Zuid) verwelkomt teamsponsor
Kouters Van der Meer.

Met het sponsorschap aan KTT Zuid bevestigt Kouters Van der Meer haar toewijding aan de ondersteuning en het versterken van de ontwikkeling van aanstormend talent. Kouters Van der Meer is het bureau voor prestatieverbetering op het gebied van governance, risk & compliance. Dennis Stabel, partner bij Kouters Van der Meer, heeft veel bewondering voor de wijze waarop onze jonge talenten zich met de hoogste inzet verder ontwikkelen in hun favoriete sport langebaanschaatsen.

Het bedrijven van topsport in de diverse afstanden, allround of marathon doen ze naast hun studie. KTT Zuid en diens jonge en veelbelovende atleten bieden Kouters Van der Meer een uitstekende gelegenheid om haar betrokkenheid bij talentontwikkeling te benadrukken, zowel op de ijsbaan als daar buiten.

Dennis Stabel: “De samenwerking met de talenten van KTT Zuid weerspiegelt niet alleen onze inzet
om impact te hebben op de ontwikkeling van talent. Als Kouters Van der Meer bieden wij ook een
platform voor mensen en organisaties om deel uit te maken van een gemeenschap met een sociaal-
maatschappelijk karakter én om daar een actieve bijdrage aan te leveren. De integratie van het
schaatsteam in het ecosysteem van Kouters Van der Meer, benadrukt het belang dat beide partijen
hechten aan sociaal-maatschappelijke betrokkenheid”.

Met een contractperiode van twee jaar en een optie op verlenging met eenzelfde periode onderstrepen beide partijen hun ambitie van een langdurige samenwerking, gericht op positieve verandering en inspiratie voor talentontwikkeling en duurzame prestatieverbetering. Kouters Van der Meer en het bestuur van KNSB Talenten Team Zuid zien dit als een win-win situatie voor alle partijen.

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u contact opnemen met Dennis Stabel (dennis.stabel@koutersvandermeer.nl) en Mary van Aken (bestuur@kttzuid.nl ).